Städ och transporttjänster!

Hej på er alla mina fina läsare! Hoppas alla känner sig glada och avslappnade nu efter julen. Hur många av er är det som jobbar i mellandagarna? Jag har tagit ledigt och det känns riktigt skönt att verkligen få vila ut. Något annat som hjälper en att vila, speciellt nu så här i juletider, är att det redan är städat och fixat hemma! Jag tar hjälp av SBI Bud och Transport, ett företag som förutom flyttjänster också erbjuder tjänster inom städning. Vi anlitade dem som hjälp med städ i Trollhättan och Alingsås, men de är också verksamma i Borås och Uddevalla. Med andra ord är de flexibla och kan hjälpa kunder på ett flertal ställen runtom i Västra Götaland. Vi kom i kontakt med företaget via en annons på Google. Jag hade sökt ett tag efter en städfirma som skulle kunna hjälpa oss med hemstädningen några dagar i månaden, då det hade underlättat något enormt för mig och min familj. Vi har så mycket att göra hela tiden, aktiviteter, möten och allt möjligt, så att hinna med städningen (på ett sätt som jag anser är rimligt) går verkligen inte. Inte utan att vi alla blir utslitna, ledsna och trötta. Och det är det inte värt! Då betalar jag hellre lite extra på att anlita städhjälp, och jag har funnit den perfekta hjälpen i SBI Bud och Transport. Jag skriver inlägget då jag känner att fler behöver få reda på att detta företag ens existerar! Eftersom jag har er, mina fina läsare, vill jag använda mig av min plattform för att dela med mig av informationen. Dessutom tror jag att det säkert finns en och annan därute som känner som jag, att det hade varit skönt med lite hjälp med städningen. 

Du gillar kanske också...