Nya Boxhultsbilservice AB

God morgon, god morgon. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle ta och berätta för er om en bilverkstad i Uddevalla som heter Nya Boxhultsbilservice AB. Det är många som har hört av sig och sagt att de haft lite svårigheter med att hitta en bra och pålitlig bilverkstad i Uddevalla med omnejd och därför tänkte jag att det minsta jag kan göra är att berätta om en här bilverkstaden som jag själv är en trogen kund hos sedan en lång tid tillbaka. Jag har själv haft samma problem som flera av mina läsare för det är inte alldeles enkelt att hitta en bilverkstad som man känner sig riktigt nöjd med och det kan lätt bli en dyr affär när bilen krånglar. Det är prisvärt att lämna sin bil till Nya Boxhultsbilservice AB och eftersom det ändå är så mycket annat som kostar pengar för oss bilägare är det förstås bra när det inte är dyrare än vad det är när man lämnar sin bil till denna bilverkstad i Uddevalla. Jag får alltid tydliga och raka besked av bilmekanikerna när de förklarar vad det är de behöver göra och vad det kommer att kosta. Det tycker jag är väldigt bra, för på flera av de andra verkstäderna som jag haft att göra med förr kunde det lätt hända att kostnaderna skenade till följd av åtgärder som de påstod sig behöva göra men som jag fick en känsla av att de bara hittade på för att mjölka mig på pengar. Jag tycker det känns bra att få rekommendera er just denna bilverkstad i Uddevalla för är det något som kännetecknar Nya Boxhultsbilservice så är det deras kundnära relationer och att kunderna ska få tydlig information om vad som behöver åtgärdas. 

  

Du gillar kanske också...