En redovisningsbyrå att lita på

Här kommer årets första inlägg för min del. Det har tagit lite tid att komma tillbaka efter ledighet och jul och nyår, men nu börjar jag komma tillbaka på banan. Man blir ju så van vid att gå upp sent och lägga sig sent, och att inte ha några särskilda rutiner. Därför tänkte jag kicka igång året med att tipsa om en redovisningsbyrå du kan anlita i Strömstad eller i Tanum, men du kan givetvis bo någon annanstans. Det spelar väl egentligen mindre roll, men Åbrott Konsult har sin utgångspunkt i dessa orter och det är därför jag skriver som jag gör. Då undrar väl ni varför jag anlitade Åbrott Konsult AB ifrån första början? Jo, jag driver ju trots allt ett eget företag och eftersom jag själv är helt värdelös med siffror, var det enda rätta att anlita en firma som kan erbjuda såna tjänster. Åbrott Konsult sköter allt som har med löpande bokföring att göra, men också bokslut och löner (om jag stundtals behöver anlita någon, till exempel). Detta företag behöver minst sagt få fler kunder till sig, eftersom de är så galet duktiga och effektiva! De kan förklara vad som helst för mig, och det behövs göras en hel del. För även om jag är värdelös på siffror, vill jag ändå veta vad som händer och vad det betyder. Jag kan ju åtminstone försöka att lära mig! Har ni också egna företag, och är värdelösa på siffror, som jag, eller bara inte har tid eller ork att sköta er egen bokföring? Då är det på sin plats att anlita Åbrott Konsult AB. Jag själv fick rekommendationen om företaget från en bekant som har eget företag inom samma bransch som jag, och det kändes därmed väldigt bra ända från början. Nu hoppas jag kunna inspirera er andra att släppa de tråkiga arbetsuppgifterna, och i stället ägna er åt det ni är bra på! Det är exakt vad jag själv gör nu. 

Du gillar kanske också...